Kuljetuspalvelut Espoosta

AMH-Trans Oy tarjoaa luotettavat kuljetuspalvelut Espoossa, pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa sekä Ruotsissa ja muissa Pohjoismaissa.

Ota yhteyttä

Tarjoamme kattavat kuljetuspalvelut yli kahden vuosikymmenen kokemuksella. Laadukas ja monipuolinen kalustomme sisältää useita erikokoisia kuorma- ja pakettiautoja – myös suuret kuljetustarpeet liikkuvat kanssamme vaivattomasti. Toteutamme muun muassa:

  • Pikakuljetukset

  • Sopimuskuljetukset

  • Lähettiajot

  • Tilauskuljetukset

  • Muutot

  • Pikarahdit

  • Maanajot.

Pikakuljetukset

Etsitkö Espoossa ja pääkaupunkiseudulla toimivaa kuljetusliikettä, joka hoitaisi tavarakuljetuksen pikana jo saman päivän aikana? Anna AMH-Trans Oy:n palvella sinua. Hoidamme pikakuljetukset luotettavasti ja täsmällisesti ovelta ovelle. Tiedustele pikakuljetuksia myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle!

Pyydä tarjous

Sopimuskuljetukset

Tarjoamme sinulle sopimuskuljetuspalvelut toistuviin kuljetuksiin. Kerro meille lisää kuljetustarpeistasi, niin räätälöimme sinulle tarpeisiisi sopivan sopimuksen kuljetuspalveluista. Käytössämme on pakettiautojen lisäksi jopa 60-kuutioisia kuorma-autoja, joten voimme hoitaa myös suuret tavaramäärät perille joustavasti ja luotettavasti.

Pyydä tarjous

Lähettiajot, tilauskuljetukset ja muutot

AMH-Trans Oy tarjoaa pääkaupunkiseudulle joustavat lähettiajot, tilauskuljetukset ja muutot yritysten ja yksityishenkilöiden tarpeisiin. Mikäli etsit luotettavaa ja ammattitaitoista kuljetusliikettä auttamaan toimiston muutossa tai vaikkapa pianon perille kuljettamisessa, ota yhteyttä!

Pyydä tarjous
Puhelinkuvake

Kysy lisää luotettavista kuljetuspalveluista Espoosta pääkaupunkiseudulle, koko Suomeen ja muihin Pohjoismaihin!

Ota yhteyttä